Ydelsesbeskeder i Min Læge app

Som noget nyt vil du som bruger af Min Læge app, dagen efter en kontakt til lægehuset og evt. følgende afregning af ydelsen, modtage ydelsesbeskeder.
Det er for, at du får indblik i din kontakt med klinikken og afregningen af kontakten.
Du skal ikke betale for almindelige sygesikringsydelser.

Kontakter kan være fremmøde, telefoniske, videokonsultation og emailkonsultationer. Vær opmærksom på at ydelsen kan være taget efter kontakt med 3. person (fx en pårørende eller sundhedspersonale i kommunen).

Det er muligt at slå notifikationerne fra på din telefon. Hvis ikke du modtager beskeden, men ønsker det, skal du opdatere Min Læge app til nyeste version – vi tilbyder ikke support til indstillinger på din telefon eller i Min Læge app.

Ønsker du svar på specifikke spørgsmål til honorering, kan du først orientere dig i PLO’s (Praktiserende Lægers Organisation) overenskomst med Danske Regioner, her, først – og derefter evt. rette henvendelse til klinikken.